Detta är en gratis utbildning till dig som redan ÄR sponsor till Better Globe och är nyfiken på vad det innebär att vara ambassadör.

Notera att detta inte är en utbildning i den bemärkelse att vi lär ut i detalj hur man kan göra och alla detaljer i sammanhanget. Detta är en introduktion för dig som är SPONSOR redan och som överväger att bli ambassadör och på så sätt både hjälpa miljön, göra konkret skillnad för människor i behov av hjälp och dessutom skapa en inkomst för dig själv som är repetitiv och återkommande.

Utbildningen är skapad av greenbee.online probono eftersom vi som äger Green Bee Online AB även är nöjda sponsorer till Better Globe sedan många år tillbaka.: Lennart Göthe sedan september 2006, Charlie Söderberg sedan 2008 och Cathrin Nilsson sedan 2009.Vi har vid flera tillfällen besökt Better Globes verksamhet i Kenya och Uganda och vi känner till företaget mycket väl och uppskattar dem på en rad olika sätt.Denna utbildning är vårt sätt att ge tillbaka till alla de tusentals människor som genom Better Globe bidrar till en bättre värld, för så många människor, på så många olika sätt. Vi gör detta inte minst för att du som sponsor skall kunna skapa dig en hållbar och välgörande finansiering av ditt eget liv tack vare ditt engagemang ihop med Better Globe för en bättre värld.

Vi menar att Better Globe är en viktig verksamhet att engagera sig i eftersom de gör gott på så många olika sätt. Att det dessutom är lönsamt rent finansiellt för oss sponsorer, är en fantastisk bonus. Ju fler som verkligen inser detta, ju mer gott kan vi göra här i världen.

Till utbildningen hör även ett forum där du tillsammans med andra sponsorer kan diskutera, dela med dig och ställa frågor. Vi sponsorer hjälps åt för att optimera vårt gemensamma engagemang.

Registrera dig här: