Detta är en gratis utbildning till dig som redan ÄR sponsor till Better Globe. Du vet redan varför du är sponsor till Better Globe och du har kunskaper om hur Better Globe arbetar och varför de gör det som de gör.

Denna utbildning är för dig som vill veta ännu mer om verksamheten som Better Globe bedriver men framför allt vill du veta hur du som sponsor kan få ut så mycket som möjligt av Better Globe och deras affärsupplägg för att motverka fattigdom och korruption. 

Utbildningen är skapad av greenbee.online probono eftersom vi som äger Green Bee Online AB även är nöjda sponsorer till Better Globe sedan många år tillbaka. Lennart Göthe sedan september 2006, Charlie Söderberg sedan 2008 och Cathrin Nilsson sedan 2009. Vi har vid flera tillfällen besökt Better Globes verksamhet i Kenya och Uganda och vi känner till företaget mycket väl och uppskattar dem på en rad olika sätt.Denna utbildning är vårt sätt att ge tillbaka till alla de tusentals människor som genom Better Globe bidrar till en bättre värld, för så många människor, på så många olika sätt. Vi gör detta inte minst för att du som sponsor skall kunna skapa dig en hållbar och välgörande finansiering av ditt eget liv tack vare ditt engagemang ihop med Better Globe för en bättre värld.

Vi menar att Better Globe är en viktig verksamhet att engagera sig i eftersom de gör gott på så många olika sätt. Att det dessutom är lönsamt rent finansiellt för oss kunder, är en fantastisk bonus. Ju fler som verkligen inser detta, ju mer gott kan vi göra här i världen.

Till utbildningen hör även ett forum där du tillsammans med andra sponsorer kan diskutera, dela med sig och ställa frågor. Vi sponsorer hjälps åt för att optimera vårt gemensamma engagemang.
Registrera dig här: