Varför Core Awareness?


Genom att gå denna kurs får kommer du få hjälp att skapa en stark och vältränad bål på djupet vilket leder både till en plattare mage men framförallt till ett magparti som är starkt inifrån och ut.

Att införliva Core Awareness i din träningsrutin, ja, till och med dagliga rutiner, är väsentligt för att du ska kunna prestera fysiskt optimalt och en förutsättning för en smärtfri och funktionell kropp. På köpet får du en hållning och mage/bål som klarar det mesta.

Kursen Core Awareness handlar om att bli medveten om när och hur du aktiverar musklerna på djupet inne i magen. Du lär dig att automatisera din aktivering av magmusklerna i de tillfällen där de fullt ut behöver "ställa upp" för dig! Du lär dig vilka muskler i bålen som du kan styra med din vilja och vilka du kan aktivera genom att ha en viss grundspänning i bålen medans du tränar Core.

Lär du dig detta kommer du sedan ha full nytta av din starka core, oavsett om du är vardagsmotionär, kontorist, padel-utövare eller professionell idrottare.

Vad innehåller utbildningen?


● Insikter i hur viktigt det är att träna bålen medvetet - jag avslöjar tricken för hur du kopplar in den djupa coremuskulaturen.

● En anatomisk genomgång av coremuskulaturen på video för att du ska ha kunskap om hur din mage och rygg är uppbyggd och veta varför medveten coreträning gör sån otrolig skillnad i din träning och vardag.

● Genomgång av grunderna i video och text "hur" du skapar rätt anspänning i bålen.

● 3 videos för att finna och ge dig kontroll över dina coremuskler.

● Video med 10 övningar där du börjar bygga upp en stark core och på köpet bygger en stark kropp som klarar det mesta.

● Forskningen som ligger bakom core awareness som en lättläst pdf.

Bonus:

● Ett komplett gruppträningspass på cirka 40 minuter där även hela uppvärmningen och aktiveringen av hela bålen ingår. (Filmat LIVE under en ordinarie gruppträningssession.

Boka dig till Core Awareness


Vem är Patric Svanberg?


Mitt namn är Patric Svanberg och jag är utbildad inom idrottsmedicin och har jobbat 12 år som Coreinstruktör och friskvårdskonsulent på Scania samt att jag är legitimerad idrottslärare där jag bla genomfört Coreträning med över 120 elever och effekten av den träningen var fantastisk.

Min e-kurs "Core Awareness" handlar om att hjälpa dig att lära känna din kropp på djupet, slippa ryggvärk och på köpet öka din prestation! Jag älskar att bidra till människor och jag ser sambanden mellan att orka prestera på topp och att ha en medveten Coremuskulatur.

Jag har en omfattande kunskap och erfarenhet inom området kropp, psyke och känsloliv via bland annat mina roller som livscoach, legitimerad Idrottslärare, friskvårdskonsulent och holistisk kroppsterapeut. Jag är också utbildad inom medicinsk laser samt utbildad testledare och Core instruktör.