Hantera stress


Stress är ett stort bekymmer i dagens samhälle och stressrelaterade symtom och sjukdomar orsakar ett stort lidande. Denna sammanfattning ger dig ökad kunskap och förståelse för vad stress egentligen är och vad som händer i kroppen vid ett stresspåslag. Sammanfattningen innehåller bl.a. information om: Vad är stress? Vad händer i kroppen vid stress? Skillnaden på positiv och negativ stress, olika symtom och vad du kan göra för att lindra stress.

I sammanfattningen ingår bilagor med självreflekterande frågor, en enkel övning för att slappna av samt en guidad medidation som du kan lyssna på om och om igen.

Betalning


Kia Temmes


Kia är mentor, coach, inspiratör, författare, läkeörtspedagog och alternativmedicinsk terapeut. Hon har en holistisk syn på hälsa kontra ohälsa. Kia har producerat flertalet guidade meditationer och godnattsagor för både vuxna och barn, skrivit böcker och har utbildningar både online och fysiskt. Hennes passion är att inspirera, guida och hjälpa människor till att öka sin medvetenhet och växa inom hälsa, personlig och andlig utveckling.

Kia är programledare på webbradiokanalen: Av egen kraft där hon har programmet: Leva medvetet - ett nyfiket utforskande. Hon videobloggar om medvetenhet på sin YouTube kanal och delar autentiskt och öppet med sig om insikter och erfarenheter. Kia är allt detta och mycket mer och framförallt är hon människa, medmänniska, kreatör och livsnjutare som ser möjligheter överallt. Kia har ett oerhört stort hjärta och närvaro och brinner för att hjälpa människor till en högre medvetenhet.