Målsättning - Enkla och kraftfulla strategier för att sätta och nå dina mål.


Har du svårt att komma till skott, komma igång och veta vart du ska börja? Fastnar du lätt i vardag och rutiner fast du egentligen har en massa tankar, drömmar och idéer du vill förverkliga?

Det här är en kurs i målsättning som hjälper dig att konkret se vad det är som hindrar dig för att sen ge dig verktyg för att nå dina mål.

Kursen går igenom steg för steg vad som behövs för att du ska lyckas med dina mål och innehåller både frågor och bilagor med arbetsuppgifter.


BONUS

Meditation - Lev ditt drömliv


Lever du ditt drömliv idag eller lever du det liv som du förväntas att leva? Är det dina drömmar, dina föräldrars drömmar eller till och med omgivningens drömmar som du lever efter idag?

Vad är det som du innerst inne längtar efter? Hur hade ditt liv sett ut idag om du hade följt din barndomsdröm?

Genom denna meditation blir du guidad genom några specifika frågor som hjälper dig att hitta svaren som du själv bär inom dig.

.

Betalningsalternativ


Utbildare Kia Temmes


Kia Temmes är mentor, coach, inspiratör, författare, läkeörtspedagog, alternativmedicinsk terapeut och hon har en holistisk syn på hälsa. Kia har producerat flertalet guidade meditationer och godnattsagor för både vuxna och barn, skrivit böcker och skapat flera olika onlinekurser. Hennes passion är att inspirera och guida människor till att öka sin medvetenhet och växa inom personlig och andlig utveckling.

Kia är programledare på webbradiokanalen; Av egen kraft där hon har programmet Leva medvetet - Ett nyfiket utforskande. Hon videobloggar om medvetenhet på sin Youtube kanal och delar autentiskt och öppet med sig om insikter och erfarenheter.

Kia är allt detta och mycket mer och framförallt är hon människa, medmänniska, kreatör och livsnjutare. Kia ser möjligheter överallt och har ett oerhört stort hjärta och närvaro. Hon brinner för att hjälpa människor till högre medvetenhet.