Tallkottkörteln - KursinnehållI den här utbildningen ingår det 2.5 h inspelat material från en liveföreläsning med Jörgen & Christer Tranberg + en meditation för att aktivera tallkottkörteln.

Den nya forskningen om Stillhet och Compassion har vi valt att ta in i astrofysikens kunskapsvärld, in i vår biologi. Vi har diskuterat med en mycket välkänd Astrofysiker hur vi skall kunna söka denna möjlighet i vår kropp och det kommer vi dela med oss av i föreläsningen. Denna kväll tar vi vår kunskap ett steg till i vårt egna hittills outforskade rum.

Föreläsningen avslutas med en vägledd meditation för att utforska kunskapen.Betalningsaltenativ


Utbildare Jörgen och Christer


JÖRGEN TRANBERG

Har en Naturopathic Doctor (N.D.) examen från USA i komplementära behandlingsdiscipliner och har utforskat tankekraftens biokemiska effekter och neuropsykologins outforskade kraft. Han har varit verksam som terapeut i över 30 år. I många år arbetade Jörgen som naturläkare och var delägare i olika multidisciplinära praktiker i Kalifornien, USA.

Jörgen har en fördjupad förståelse om kvantumfysiken teorier och där han anser att många svar kan sökas i kvantfysiken när medicinen har sina vetenskapliga begränsingar. Jörgen har även en examen från London, England i Biodynamisk kraniosakral behandling.

CHRISTER TRANBERG

Har arbetat med komplemäntära behandlingsdicipliner sedan 1991. Utbildad osteopat vid Skandinaviska Osteopatskolan högskolan samt har en treårig grundmedicinsk utbildning genom Uppsala universitetet, biomedicinskcenter (BMC). Christer har en fördjupad förståelse hur allt i kroppen och utanför kroppen kommunicerar. Allt kommunicerar i ett större sammanhang, både i hälsa och ohälsa. Det är i den osteopatiska KranioSakrala förståelsen ligger i sin grund.