Medvetenhet och Tankar


Vad är egentligen medvetenhet och tankar? Det här är en kort sammanfattning som ökar din medvetenhet om hur dina tankar styr och påverkar hela ditt liv. Genom förståelse och kunskap om hur tankeprocessen går till, får du en öka medvetenhet och konkreta tips som kan hjälpa dig att ta tillbaka kontrollen över ditt liv.

Sammanfattningen tar upp områden som: vad är tankar? automatiska och omedvetna tankar, olika tankemönster, förväntningar med mera. Du får även bilagor med självreflekterande frågor och en guidad meditation som du kan ladda ner och lyssna på om och om igen.

Betalning


Kia Temmes


Kia är mentor, coach, inspiratör, författare, läkeörtspedagog och alternativmedicinsk terapeut. Hon har en holistisk syn på hälsa kontra ohälsa. Kia har producerat flertalet guidade meditationer och godnattsagor för både vuxna och barn, skrivit böcker och har utbildningar både online och fysiskt. Hennes passion är att inspirera, guida och hjälpa människor till att öka sin medvetenhet och växa inom hälsa, personlig och andlig utveckling.

Kia är programledare på webbradiokanalen: Av egen kraft där hon har programmet: Leva medvetet - ett nyfiket utforskande. Hon videobloggar om medvetenhet på sin YouTube kanal och delar autentiskt och öppet med sig om insikter och erfarenheter. Kia är allt detta och mycket mer och framförallt är hon människa, medmänniska, kreatör och livsnjutare som ser möjligheter överallt. Kia har ett oerhört stort hjärta och närvaro och brinner för att hjälpa människor till en högre medvetenhet.